Ugrás a fő tartalomra

Hogyan kapcsold be (vagy ki) a Szellemmódot

Tudd meg, hogyan kapcsolhatod be vagy ki a Szellemmódot, hogy szabályozhasd, mi látható a közösségi aktivitásodból a Cloudbeten.

A Szellemmód egy adatvédelmi funkció, amely elrejti a közösségi aktivitásodat és felhasználónevedet a Cloudbeten.

Alapértelmezés szerint a felhasználóneved részben megjelenik a weboldalon. Ennek megjelenítését a Szellemmód be- és kikapcsolásával szabályozhatod.

Mi az alapértelmezett beállítás?

Alapértelmezés szerint a felhasználóneved részben megjelenik (pl. MMur***). A Szellemmód be- vagy kikapcsolása után már állíthatod vissza ezt a részleges beállítást.

Hogyan kapcsold be (vagy ki) a Szellemmódot

  1. Kattints a profilodra.

  2. Válaszd a Beállítások lehetőséget.

  3. A Szellemmódnál válaszd a Be vagy Ki lehetőséget.

  4. Ezt lenyitva válaszd az Igen, bekapcsolom a Szellemmódot vagy Nem lehetőséget.

Mit rejt el a Szellemmód

A Szellemmód bekapcsolásakor

A Szellemmód kikapcsolásakor

A felhasználóneved

„Elrejtve" jelenik meg

Teljes egészében látható

A felhasználói profilod

Elrejtve

Látható mások számára

Megjelenés a Pulse-keresőben

Nem lehet megtalálni

Rákereshetnek a profilodra, és megtalálhatnak

Fogadások megosztásakor

A felhasználóneved nem jelenik meg

A felhasználóneved megjelenik

Ha pénzt küldesz másoknak

Nem tudsz pénzt küldeni másoknak

Tudsz pénzt küldeni másoknak

A jobb felhasználói élmény érdekében hagyd a Szellemmódot kikapcsolva a beállításaidban.

Választ kapott a kérdésére?